De eerste Bestelling

De eerste Bestelling is de deur uit! We zijn er super trots op dat we zo snel al een bestelling binnen hebben. Het was nog een spoedje ook :) Het zijn raketten (nieuwe!) geworden, auto's en UFO's

Er mochten ook nog labeltjes aan, hierop is HOERA gestempeld.
Dit alles is in een mooie uitdeelmand gegaan en daarna samen met de hele zaterdageditie van de krant in een hele grote doos
We hebben namelijk nog geen dozen binnen om alles te versturen, net als de bubbeltjesplastic. Maar we hebben alles heel goed ingepakt!
Uiteraard konden we niet wachten en hebben we de foto's even gemaild met de vraag of we ook een foto van de jarige job met traktatie terug mochten hebben, en dit was de reactie terug
"AAAAAAAAHHH – dit is de mooiste traktatie die ik ooooooit in mijn hele leven heb gezien, ik heb tranen in mijn ogen!!! Tuurlijk maken wij fotos, heb je ook nog een mooie jongen erbij" Nou onze dag kan niet meer stuk hoor!

1 comments:

Marian (Sweetopia) said...

Congratulations on your first order Rianne! I could actually understand much of your blog post because I speak German (Swiss-German), fluently.

Looks like your package did make it safely, and she even had tears in her eyes! The most beautiful cookies she had ever seen! I love them too; they're adorable!

I'm going to answer your question in in the comment section of my blog http://www.sweetopia.net just in case there are other people with the same question.

Thanks for visiting Sweetopia!

Post a Comment