Kerstkoekjes versieren


Kerstkoekjes Vierkant Middel

Al een tijdje zaten deze koekjes in de planning, Koekjes waarbij de achtergrond gelijk is aan de afbeelding. 
Het lijkt heel moeilijk, maar het viel ons mee. Sommige dingen doen we de volgende keer wat anders, maar over het algemeen zijn ze wel goed gelukt! De ontvangers waren er in ieder geval erg blij mee! 
Hoe maak je deze koekjes nou, dat ze zo makkelijk zijn.
kerst-blauw
Stap 1
Trek een vierkante steker over op papier. Neem kleinere stekertjes (bv een kerstboom) en plaats deze binnen je vierkantje. Trek ook deze over en kleur ze in. Zo kan je al een beetje zien hoe de koekjes gaan worden. 
Stap 2
Steek de vierkantjes uit het deeg. Plaats de vierkantjes op de bakplaat. druk nu lichtjes je gekozen afbeelding in de vierkantjes. Niet te hard drukken, je hoeft er niet doorheen.
Stap 3 
Bak de koekjes op 190 graden voor ongeveer 8 minuutjes. Laat ze afkoelen.
Stap 4 
Maak Royal Icing in de gewenste diktes en kleuren (je kan spieken op je voorbeeldjes om te zien welke kleiren je nodig heb.
Stap 5
begin met het vullen van je koekje. Start met je afbeelding. Laat deze drogen (in de oven op 50 graden, versnel je het droog process en je krijgt een mooie glans op je koekjes) vul hierna de achtergrond in. 
Stap 6
Als de koekjes helemaal droog zijn, breng met dikke Icing details aan en werk eventueel de koekjes af met een mooie rand.
kerst-rood
De volgende keer, komen er mooie stap voor stap foto's bij hoor!

0 comments:

Post a Comment