Havendiep Festival


Zaterdag 24 september staan wij in het kader van Burendag op het Havendiepfestival in Lelystad. Dit is een gezellige dag waarvan alles te doen is. Van open Podia tot waterbal lopen, van Rommelmarkt tot braderietje. Het adres is Schoener 40-06

We hebben hier een kraampje waar je onze koekjes kan kopen en proeven! Uiteraard kan je je ook hier inschrijven voor de workshops. Schrijf je je daar ter plekke in, plus betalen, dan krijg je van ons €5,00 korting op de workshops.

We hebben nog plek voor de beginners workshops op 1 oktober (1 plekje), 15 en 29 oktober (extra ingelaste workshops). Voor de kersthuisjes is er alleen nog plek op 26 november en 10 december. Meer informatie vind je hier.
Komt een van deze data je niet uit of heb je een feestje die je wilt vieren, dan kan je met ons een data afspreken voor minimaal 6 tot max 10 personen.

Wat kan je vinden op onze kraam?
Het is onze eerste keer dat we op een kraampje staan, dus we vinden het reuzespannend en hebben er onwijs veel zin in! We hebben voorbeelden staan en koekjes die je kan kopen. Van koeklolly's voor de kinderen tot kadosetjes om weg te geven of zelf op te smikkelen. Tevens zullen we ook ovenheerlijke cupcakejes in amerikaanse stijl verkopen.
Uiteraard kan je ook koekjes bij ons komen proeven en zullen we ook wat koekjes ter plekke decoreren.

Hou er wel rekening mee dat we geen pinautomaat hebben!
Tot ziens op het festival!

0 comments:

Post a Comment