Valentijn en meer

Nog maar 9 nachtjes slapen het is alweer Valentijn!
De liefde gaat altijd door de maag, dus hoe kun je beter Valentijn vieren dan met een koekje?



Sweet Sugar Belle plaatste een tijdje terug een tutorial hoe je deze zebraprintjes maakt. En inderdaad! Ze zijn net zo makkelijk als zij zegt met een super resultaat!
Deze koekjes halen enkel de Valentijn niet. Koekjes dochter Fenna wordt namelijk zondag 5 en deelt deze uit aan de juffen van school


Helaas hebben we het te druk gehad met bestellingen en de website om echt heel veel valentijnskoekjes te gaan maken. Wie weet volgend jaar?
Zo hebben we koekjes voor een baby gemaakt die in feb geboren moet gaan worden (nee niet de koekjesbaby)


Maar we kunnen niet de koekjes laten zien die af zijn, omdat haar naam erop staat.
Zo hebben we microfoons en radio's gemaakt voor een 10 jarig meisje





En hebben we vliegtuigen en palmbomen gebakken, die moeten nog versierd worden, dus foto volgt en natuurlijk koekjes voor de koekjesbaby. Maar ook deze moeten nog versierd worden. Dus als die nou mooi nog even een weekje blijft zitten:) heeft ook hij koekjes bij zijn geboorte:)

De nieuwe website wordt heel erg mooi! We zijn er erg druk mee, maar staat wel al online! Hierdoor kan het zijn dat je nog niet alles op de site kan vinden, of er teksten nog niet kloppen. Hier wordt aan gewerkt.
Ook kan het zijn dat de mail er even uitligt. Geen paniek alle mailtjes komen aan. Duurt alleen wat langer:)

Dan de agenda.. Misschien minder leuk nieuws voor sommige. Maar tot aan Half April zitten we VOL met bestellingen. Je kan nu wel bestellingen doen, maar pas weer voor na Pasen.
Uiteraard horen jullie nog heel veel van ons tussendoor hoor! En mocht er een gaatje komen in de agenda, dan houden we jullie op de hoogte!

Liefs de koekenbakkers

- Posted using BlogPress from my iPhone

0 comments:

Post a Comment